- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών και οι δημοσιογράφοι του Studio E 103 FM και του PASsports.gr θα βρίσκονται στα γήπεδα προκειμένου να μεταδώσουν τα σημαντικότερα παιχνίδια.
Σήμερα στις 15:00 στην Κατσικά ο πρωτοπόρος της Hall of Brands Α' κατηγορίας Θρίαμβος Σερβιανών αντιμετωπίζει την Κατσικά στο ντέρμπι που κλείνει τον πρώτο γύρο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να περάσουν αλώβητοι προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τίτλο. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο Χρήστος Καλύβας.
Από τη Λιμνοπούλα ο Βαγγέλης Δήμας θα μεταδώσει τον αγώνα Κράψη-Πέραμα, ενώ στο "Στάθης Τσανακτσής" θα είναι ο Μιχάλης Τσάγκας για το παιχνίδι Μουσιωτίτσα-Αμπελόκηποι.
Η Αγγελική Σιώλου από την Αμφιθέα θα μεταδώσει το παιχνίδι Αμφιθέα-Αγία Μαρίνα.
Ο Νίκος Γιωτίτσας θα βρίσκεται στην Πεδινή εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βοτανικού.
Στο στούντιο θα είναι ο Θανάσης Μυριούνης.
Την Κυριακή από την Λευκάδα ο Βαγγέλης Δήμας θα περιγράψει τον αγώνα Τηλυκράτης-Κρανούλα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατγορίας.
Στο "Αγιά Σοφιά" θα είναι ο Χρήστος Καλύβας εκεί όπου η ΑΕΜ θα υποδεχθεί την Ελεούσα σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη.
Από το Νησί η Αγγελική Σιώλου θα μεταδώσει την αναμέτρηση Νησί-Χουλιαράδες, ενώ ο Νίκος Γιωτίτσας θα περιγράψει τον αγώνα Βελισσάριο-Ανατολή.
0Μιχάλης Τσάγκας θα είναι στο Ροδοτόπι και θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στο παιχνίδι Ροδοτόπι-Αγροτικός.
Τέλος από το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" στις 17:15 ο Θανάσης Μυριούνης θα περιγράψει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.
Στο στούντιο θα είναι ο Νίκος Σκούμπος και ο Νίκος Γιωτίτσας.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.