Μέταλλο νικητή, Σερβιανά-Μικρασιάτες 2-0 (video)

17.12.2017 Αναγνώστηκε 1502 φορές

Πρωταθλητής χειμώνα είναι ο Θρίαμβος Σερβιανών μετά τη νίκη του με 2-0 επί των Μικρασιατών αφού και να έχει απώλεια βαθμών την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου από την Κατσικά, σε ισοβαθμία υπερτερεί της Ανατολής.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε πολύ ένταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μεν γηπεδούχοι να τελειώσουν με εννέα παίκτες οι δε φιλοξενούμενοι με δέκα.

Η αναμέτρηση είχε μια ομάδα (Σερβιανά) που πίεζε και μια ομάδα (Μικρασιάτες) που προσπαθούσε να αμυνθεί και σε όλο το παιχνίδι είναι ζήτημα αν έκανε δύο σουτ προς την εστία του Κυρικίδη.

Μόλις στο 9’ έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Μπάγια να κάνει παράλληλα τη σέντρα από την εστία του Κυρικλίδη, να μην βρίσκεται κανείς από τους συμπαίκτες του στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα, η μπάλα έφτασε στον Ζάραγκα που έκανε νέα σέντρα αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο 15’ ο Θανάσης έκανε τη σέντρα ο Τσιαφίτσας προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όμως με προβολή έδιωξε ο Μάντζιος, η μπάλα έφτασε στον Ηλία που με πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα με τον διαιτητή Θάνο καθυστερημένα να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ.

Ο Θρίαμβος στο 25’ είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Ο διαιτητής Θάνος στο 29’ διέκοψε το παιχνίδι καλώντας τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου διότι φίλαθλοι (οι «γνωστοί-άγνωστοι» που υπάρχουν στα παιχνίδια της ΑΕΜ) των έβριζαν και απευθύνθηκε στο παρατηρητή του αγώνα λέγοντας του να καλέσει την αστυνομία.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έμειναν με δέκα παίκτες με τον διαιτητή να δείχνει 2η κίτρινη κάρτα στον Τσιαφίτσα ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Θανάσης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Νέα ένταση στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον προπονητή της ΑΕΜ Αντώνη Δημητρίου και τον παίκτη των Σερβιανών Μιχάλη Ηλία να έχουν έντονη λογομαχία.

Στο 51’ ο Μπάλλας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ηλίας με κεφαλιά κατάφερε να την στείλει άουτ.

Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα τα Σερβιανά μπήκαν δυνατά και στο 59’ άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπάλλας πάσαρε στον Θανάση και αυτός με σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 75’ ο Θρίαμβος μένει με εννιά παίκτες αφού ο Μπάλλας κατάφερε μέσα στο ίδιο λεπτά να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες (μια για μαρκάρισμα και μια γιατί κόλλησε το κεφάλι του στο κεφάλι του αντιπάλου) με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Όμως ούτε αυτό πτόησε την ομάδα του Αλέκου Τάτση και στο 78’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλάγιο προς τον Ηλία και αυτός με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 84’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζάραγκας της ΑΕΜ γιατί έφτυσε αντίπαλο.

Η τελευταία φάση έγινε στο 90’ με ένα σουτ του Μαυρίδη να καταλήγει στην αγκαλιά του Νάκου.

Διαιτησία: Θάνος (Μωυσιάδης-Θανασιάς). Με λάθη η διαιτησία και κυρίως στο ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων, αλλά και στην αποβολή του Τσιαφίτσα. Τα Σερβιανά διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Διαμαντόπουλου από τον Μάντζιο.

Θρίαμβος Σερβιανών: Κυρικλίδης, Πάκος, Μπάλλας, Βραχνός, Τζίμας, Κομπίλας, Τσιαφίτσας, Σκούφης (74’ Αλεξίου), Θανάσης, Ηλίας, Διαμαντόπουλος.

Μικρασιάτες: Νάκος, Μερκουριάδης (80’ Λούπας), Μάντζιος (52’ Βασιλειάδης), Καραγεώργος (66’ Μαυρίδης), Ναυρόζογλου, Δερμιτζόγλου (45’ λ.τρ. Λώλης), Λάγκας, Ανανιάδης, Μπάγιας, Ναβρούζογλου, Ζάραγκας.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος