Ο Χρήστος Μάστακας νέος προπονητής στη Λαψίστα (video)

24.11.2017 Αναγνώστηκε 1488 φορές

Ένας άνθρωπος που έχει συνδεδεμένο το όνομα του με τις μεγάλες στιγμές της Λαψίστας ο Χρήστος Μάστακας είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας στη θέση του Σπύρου Μάνθου.

Ο Μάστακας έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως παράγοντας από την Λαψίστα και ήρθε η ώρα να βοηθήσει την ομάδα και από το πόστο του προπονητή.

Ο νέος προπονητής Χρήστος Μάστακας μίλησε στο PASsports.gr για τους στόχους της ομάδας, αλλά και πως βλέπει το μέλλον της στην παραπάνω κατηγορία εφόσον έρθει η άνοδος.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε που στηρίζεται το ερασιτεχνικό, αυτό πρέπει να το λέμε σε εσάς τους δημοσιογράφους, είναι πάρα πολύ καλό αυτό που κάνετε. Εδώ ήρθα να βοηθήσω μια κατάσταση, έπρεπε κάτι να αλλάξει στην ομάδα, αλλάξαμε προπονητή, γιατί καλώς ή κακώς αυτή η ομάδα είναι γέννημα-θρέμμα δικό μας και δεν μπορούμε στα δύσκολα να την αφήσουμε. Έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα, δεν έχει να κάνει σχέση με τον προηγούμενο προπονητή, το παιδί δούλεψε, απλά κάποιες ομάδες χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ όπως έγινε σήμερα. Πιστεύω να πάνε όλα καλά, δεν θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις, έχει πολύ καλό κλίμα η ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».

Για τον στόχο: «Δεν το συζητάμε για το στόχο. Είναι απαράδεκτο να μην κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν μιλάω εγωιστικά, πρέπει η ομάδα να πάει στη Β’ Ερασιτεχνική, όπως ξεκινήσαμε όταν ιδρύσαμε την ομάδα από τη Γ’, στη Β’ και μετά στην Α’ έκλεισε ένας κύκλος, τώρα αρχίζει ένας καινούργιος και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα ανέβουμε κατηγορία. Ανεβαίνει το επίπεδο, ανεβαίνουν τα πάντα στην παραπάνω κατηγορία».

Για το μέλλον σε περίπτωση που έρθει η άνοδος: «Ξεκίνησε από εμένα ένα μεγάλο λάθος. Όταν σταμάτησα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και είπα θα φτιάξουμε πάλι αυτή την ομάδα, έφερα κάποιους ποδοσφαιριστές που παίζαμε μαζί στον ΠΑΣ όπως ο Θρασκιάς, ο Μπουτσουρής, ο Πότσης. Αυτό μοιραία στο ερασιτεχνικό όταν πηγαίνεις κάθε χρόνο και παίρνεις 15 παίκτες, δεν θα παίξουν τα παιδιά που πρέπει να παίξουν, έπρεπε να γίνει τότε, έπρεπε να ανέβουμε τα σκαλιά, αλλά δεν είχαμε την υποδομή και μοιραία φτάσαμε να πέσουμε κατηγορία. Τώρα δεν θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος, βάζουμε τις βάσεις σιγά-σιγά, του χρόνου να έρθουν δύο-τρεις παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν και με αυτά τα παιδιά που ήδη υπάρχουν να συνεχίσουμε. Ούτε χρήματα μπορεί να δαπανήσει κανείς, είναι δύσκολο και λόγω της οικονομικής κρίσης, πρέπει να υπάρχουν ομάδες, να ακούγονται τα χωριά. Οι ομάδες που έχουν ιστορία δεν πρέπει να σβήνουν».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος