- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι της ΕΠΣ Ηπείρου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα γνωρίζοντας άδικη ήττα 1-0 από την ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, ωστόσο η ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε το γκολ στο 30’ με σουτ του Τσαρούχα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της ΕΠΣ Ηπείρου μπήκαν δυνατά είχαν την υπεροχή και έκλεισαν στα καρέ τους, τους γηπεδούχους δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Στο 71’ σουτ του Κόντου μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα απέκρουσε τη μπάλα ο Κραβαρίτης.
Στο 79’ σουτ του Αργύρη η μπάλα λίγο άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 χάθηκε στο 88’ με τον Κόντο να κάνει το σουτ και η μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας τους Κραβαρίτη.
Αρνητική εντύπωση έκανε η συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Κυριάκου Κυζιρίδη ο οποίος έβριζε τους παίκτες του για την αγωνιστική τους εικόνα και γενικά η συμπεριφορά του δεν ήταν για προπονητή που έχει να κάνει με νεαρά σε ηλικία παιδιά.
Διαιτησία: Θεοχάρης (Σακκάς Δ.-Σακκάς Π.) Θεσσαλίας.
ΕΠΣ Λάρισας: Κραβαρίτης, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφενέλης, Μάγκας, Αετόπουλος (85’ Τζιόλος), Δρόσος, Φιρίκης (75’ Σούμπατζης), Σκουλίδης (46’ Βλαχάκης), Τσαρούχας (88’ Μπούρας), Κόρτσαρης.
ΕΠΣ Ηπείρου: Θεμελής, Κόντος, Στάθης, Τσιάκαλος, Καραμήτρος (89’ Πανταζής), Τζιάλλας, Τάτσης, Αγγέλης, Πήλιος (50’ Τσιούρης), Ντόντης, Χάιδας (46’ Αργύρης).
Αποστολή στη Λάρισα: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.