ΠΑΟ Κρύας: «Ζητάμε συγνώμη για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Κατσικά»

20.11.2017 Αναγνώστηκε 1140 φορές

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΟ Κρύας ζητάει συγνώμη από την ομάδα της Κατσικάς για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι και καλεί το Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας να παρακολουθήσουν μαζί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Κρύας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρύας επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που ακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 18/11/2017 μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας της Θύελλας Κατσικάς. Οποιαδήποτε διαιτητικά λάθη ακόμη και αν εμπίπτουν στο όριο του εσκεμμένου, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τη συμπλοκή τους με αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας ζητάμε συγνώμη από την ομάδα της Θύελλα Κατσικάς και προσκαλούμε το Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές της να παρακολουθήσουν μαζί μας από την εξέδρα τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας.

Παράλληλα θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε αυτό να είναι το πρώτο και ταυτοχρόνως το τελευταίο αντίστοιχο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στα γήπεδο μας.

                                                                     Με εκτίμηση


                                                                      Για το Δ.Σ.

                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                    ΛΑΔΙΑΣ ΗΛΙΑΣ

Σχολιασμος