Μικρόφωνο στα γήπεδα

18.11.2017 Αναγνώστηκε 806 φορές

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο το Studio E 103 FM μαζί με το PASsports.gr θα είναι κοντά σας με τις μεταδόσεις από αγώνες του ερασιτεχνικού και όχι μόνο πρωταθλήματος.

Σήμερα στις 15:00 από το Δημοτικό γήπεδο Άρτας οι Χρήστος Καλύβας και Μιχάλης Τσάγκας θα σας περιγράψουν την αναμέτρηση Σκουφάς Κομποτίου-Δόξα Κρανούλας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Την ίδια ώρα ο Θανάσης Μυριούνης θα βρίσκεται στην Κρύα εκεί όπου ο τοπικός ΠΑΟ υποδέχεται την Κατσικά, ενώ από το Epiurs Football Arena ο Βαγγέλης Δήμας θα μεταδώσει τον αγώνα Χουλιαράδες-Ελεούσα.

Στο «Στάθης Τσανακτσής» θα είναι η Αγγελική Σιώλου για το παιχνίδι Μουσιωτίτσα-Βελισσάριο.

Στο στούντιο θα βρίσκεται ο Νίκος Σκούμπος.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 14:00 η Αγγελική Σιώλου θα περιγράψει τον αγώνα Προοδευτική Περάματος-Νεφέλες για τη Β΄Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος.

Στις 15:00 από το Νησί ο Βαγγέλης Δήμας θα σας μεταφέρει τα όσα γίνουν στον αγώνα Νησί-Κράψη, ενώ από τον Παρακάλαμο ο Νίκος Γιωτίτσας θα μεταδώσει την σημαντική αναμέτρηση Αγροτικός-Ανατολή.

Από τη Λιμνοπούλα ο Χρήστος Καλύβας θα περιγράψει την αναμέτρηση Αμπελόκηποι-Θρίαμβος Σερβιανών, ενώ στο Ροδοτόπι θα είναι ο Μιχάλης Τσάγκας για τον αγώνα Ροδοτόπι-Μικρασιάτες.

Στις 17:15 Θανάσης Μυριούνης και Βαγγέλης Δήμας θα είναι στο «Ζωσιμάδες» για να μεταδώσουν τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στο στούντιο θα είναι οι Θανάσης Μυριούνης και Αγγελική Σιώλου.

Σχολιασμος