- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο σκόρερ του τέρματος στο παιχνίδι με το Βελισσάριο Κώστας Σταμούλης στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του, η οποία όπως είπε περνάει δύσκολη περίοδο μιας και οι παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα είναι λίγοι.
Ο Σταμούλης ανέφερε ότι το πρωτάθλημα δείχνει ότι είναι κούρσα για τρεις και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοίκηση θα κάνει προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Το γκολ μπορεί να ήταν δικό μου, αλλά η προσπάθεια ήταν όλης της ομάδας και όλων των παιδιών. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο γιατί έχουμε μείνει λίγοι παίκτες, ξεκινήσαμε πολλά άτομα και τελικά μείναμε λίγα για αυτό που έχουμε στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες, ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί πέρυσι το Βελισσάριο ήταν πρωταθλητής, ήμασταν ισόβαθμοι και το τρίποντο ήταν κρίσιμο για εμάς».
Για το κατά πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Σίγουρα είναι δύσκολο με μικρό ρόστερ να ανταπεξέλθεις και στα δύο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Αυτό είναι θέμα διοίκησης, μακάρι να υπάρξουν κάποιες προσθήκες, γιατί όντως το ρόστερ είναι μικρό, αλλά είναι πολύ δυνατό».
Για το αν η μάχη του πρωταθλήματος θα κριθεί σε Κρανούλα, Ανατολή και Βελισσάριο: «Θα είναι κούρσα για τρεις το πρωτάθλημα και είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».
Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Ελεούσα: «Είναι και αυτό ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είδαμε ότι το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με τους Χουλιαράδες φέραμε ισοπαλία, οπότε παιχνίδι το παιχνίδι και βλέπουμε».
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.