Ένταση στο Πέραμα-Κρανούλα (video)

08.10.2016 Αναγνώστηκε 1666 φορές

Μικρής κλίμακας ένταση με φραστικές κυρίως αντεγκλήσεις και σπρωξίματα είχαμε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο "Γεώργιος Πρίσκας" ανάμεσα στην Προοδευτική Περάματος και τη Δόξα Κρανούλας.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες και φίλαθλοι της Προοδευτικής κινήθηκαν απειλητικά προς τον επιθετικό της Δόξας Κρανούλας Γκέρι Γκέκα. Σύμφωνα με τους παίκτες του Περάματος ο παίκτης της Κρανούλας τους έβριζε σε όλλη τη διάρκεια του αγώνα στενά συγγενικά πρόσωπα. Σύμφωνα με την πλευρά της Προοδευτικής κάτι τέτοιο έγινε και μετά το τέλος του αγώνα και ο Νίκος Ευαγγελίδης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Γκέρι Γκέκα.

Στην όλη ένταση συμμετείχαν και οι Δημήτρης Κασσής από πλευράς Κρανούλας και ο Σταύρος Τσιάβος από πλευράς Περάματος, όμως με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν μετά από λίγο καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Το περιστατικό καταγράφηκε και στο Φ.Α. που συνέταξε ο διαιτητής Θάνος.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Σχολιασμος