Δύο μεταγραφές και δύο επιστροφές για την Μουσιωτίτσα

06.10.2016 Αναγνώστηκε 1644 φορές

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε η ομάδα της Μουσιωτίτσας η οποία από ότι φαίνεται κατέχει το ρεκόρ των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών φτάνοντας συνολικά τις δεκαεπτά!!!.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι νεαροί Ευθύμης Πόρος από την Φιλιππιάδα (έχει αγωνιστεί και στην Α,Ε.Λάρνακας) και είναι επιθετικός και ο Γιώρηος Ταίρης από της Σέρρες και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ακόμη επιστρέφουν μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμών ο αρχηγός Λάμπρος Ορφανός και ο Νίκος Σπαλιάρας.

Όλο το βάρος από τον προπονητή Αλέκο Τάτση έχει πέσει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο το Βελισσάριο, όπου εκεί η Μουσιωτίτσα θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος