Με οδηγό τον Τσιαφίτσα, Ανατολή-Κατσικά 2-0 (video)

24.09.2016 Αναγνώστηκε 1563 φορές

Η Ανατολή ήταν η νικήτρια (2-0) στο ντέρμπι με την Κατσικά και έτσι έχοντας το απόλυτο στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές, είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμοι με την Κρανούλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ανατολή ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι, με την Κατσικά να κλείνει καλά τους χώρους προς την εστία του Γκοτζιά.

Στο πρώτο 20λεπτο είχε τρεις καλές στιγμές για την Ανατολή με Τσιαφίτσα (7’), Ορφανό (9’) και Γήτα (17’), ενώ από την Κατσικά καλή ευκαιρία είχε ο Γιαννάκης (19’).

Η φάση «κλειδί» του αγώνα ήταν αυτή στο 38’ όταν η Κατσικά βγήκε στην επίθεση, ο Γιαννάκης μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Κωσταμένα που έκανε το πλασέ και ο Δρόσος με σωτήριο τάκλιν έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (38’), ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου Βάιος Τσαφίτσας, με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανατολή συνέχισε την πίεση στην ομάδα της Κατσικάς και στο 53’ το σουτ του Ορφανού, απέκρουσε ο Γκοτζιάς.

Στο 57’ η υπεροχή της Ανατολής καρποφόρησε για δεύτερη φορά, όταν ο Τσαφίτσας εκτέλεσε κόρνερ και ο Δρόσος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Θύελλα είχε σπασμωδική αντίδραση και έχασε καλή ευκαιρία στο 67’ με τον Βαρτζιώτη να κάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και την έδιωξε με τα πόδια ο Αλεξίου.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 86’ με το σουτ του Κωσταμένα και τον Αλεξίου να μπλοκάρει την μπάλα.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Πασχάλης-Αντωνίου)

Ανατολή: Αλεξίου, Νικολάου (77’ Μελιγγιώτης Ν.,), Φίλιος, Παπαβασιλείου, Δρόσος, Λιαπάκης, Σκανδάλης (83’ Μελίγγιώτης Φ.), Γήτας, Ορφανός, Σταμούλης, Τσιαφίτσας (75’ Δήμος).

Κατσικά: Γκοτζιάς, Λισγάρας Π. (46’ Λισγάρας Ε.), Λέκκας (83’ Μάντζιος), Λισγάρας Ε., Ραγιάς, Μωραίτης, Κωσταμένος, Χαλιάσος, Μπελεβέτης, Βαρτζιώτης, Γιαννάκης.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ


Σχολιασμος