- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στο κομβικό σημείο που σημειώθηκε το πρώτο γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ανατολής Βασίλης Καλτσής και σημείωσε πως το τελικό σκορ της νίκης απέναντι στο Κουτσελιό αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με σφιχτή άμυνα που στόχευε στο να μην δεχθεί γκολ. Θέλαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, χάσαμε πολλές φορές και το πετύχαμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Μπήκαμε πιο ορεξάτοι και απελευθερωμένοι στην επανάληψη, μας βγήκαν οι αλλαγές και το σκορ αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού».
Για το αν το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων: «Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν παραπάνω από δυο ομάδες και κάποιες ομάδες που δεν τις υπολογίζουμε για ψηλά θα πάνε πολύ καλά. Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η άνοδος στην Γ εθνική και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.