Με νίκη αποχαιρέτισε την Α' κατηγορία η Κρύα, 2-0 την Δαφνούλα

23.04.2016 Αναγνώστηκε 654 φορές

Με καλή εμφάνιση και νίκη αποχαιρέτισε την Α' κατηγορία η Κρύα, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Δαφνούλας, με τις δύο ομάδες από του χρόνου να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 4' να έχουν δοκάρι με τον Σήτο.

Το σκορ για την Κρύα άνοιξε στο 40' όταν ο Πεχλιβάνης ανατράπηκε από τον Τζελέτα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Τσιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88' με σουτ ο Διονάτος.

Διαιτησία: Γιώτης (Γατσόμαλος-Γεωργίου).

Κρύα: Αλεξάνδρου, Ρούσσης, Τσιος, Μπονόβας, Σήτος, Κύρκος, Πεχλιβάνης, Κωνσταντινίδης, Μπούκας (67' Διονάτος), Παππάς, Κατράνας (67' Τσόκρης).

Δαφνούλα: Τζελέτας, Σταύρου Α., Σταύρου Δ., Οικονόμου, Λαγός, Ζιάρκας, Κωλέτσιος (74' Τσιάβος), Ράπτης, Κατσαμπίρης, Λάζος, Φώτης.

Σχολιασμος