- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Άργησαν αλλά πήραν μπρος οι μηχανές των Αμπελοκήπων που επικράτησαν με 4-0 της ουραγού Κόντσικας.
Έτσι συνεχίζεται η παράταση αγωνίας καθώς οι Αμπελόκηποι θα χρειαστούν βαθμούς και στο τελευταίο ματς με το Πέραμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Το ματς ήταν ένας συνεχής μονόλογος των γηπεδούχων που από το πρώτο μέρος, και κυρίως μετά πέτυχαν τα γκολ, είχαν τα ηνία.
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν χάθηκαν μοναδικές ευκαιρίες από τους Μπάρκα, Λώλη, Λιπιώτη και Τζιμογιάννη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αμπελόκηποι βρήκαν δίχτυα και όχι μια φορά αλλά τέσσερις καθώς στο 67΄ ο Λιπιώτης με ατομική έκανε το 1-0, ενώ στο 79΄ με σουτ ο Κολιός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 81΄ ο Μπάρκας με σουτ έκανε το 3-0 ενώ στο 87΄ το τελικο 4-0 διαμόρφωσε ο Τζιόλας.
Διαιτησία: Τάτσης (Κόττορος-Αλεξίου).
Αμπελόκηποι: Οικονόμου, Δρόσος, Τσίντας, Λιπιώτης (70΄ Νταλιάνι), Λώλης, Θάνος, Κολιός, Σιουκουλλάνη, Μπάρκας, Λιάρος (80' Τζιόλας), Παπαστράτος (60΄ Τζιμογιάννης)
Κόντσικα: Κολιός, Μητρογιάννης, Γιώτης, Τζώρτζης, Κοσμάς, Ξυλογιάννης (78΄Λαδάς), Σουλάι, Οικονόμου, Κολοβός, Σπαλιάρας, Παππάς.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.