Η Κατσικά το ντέρμπι, πλησίασε την κορυφή ο Βοτανικός

10.04.2016 Αναγνώστηκε 1059 φορές

Η Θύελλα Κατσικάς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στο Μέτσοβο το οποίο προσπέρασε και ανέβηκε στην κορυφή, ενώ νίκη και για τον Ολυμπιακό Βοτανικού απέναντι στα Πράμαντα με τον Βοτανικό να πλησιάζει την δυάδα ανόδου.

Στην Κατσικά η Θύελλα σε ένα δυνατό ματς επικράτησε με 1-0 του Μετσόβου και αναρριχήθηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς, έναντι 58 του Μετσόβου, ενώ 58 έχει και η Κράψη που παίζει αυτή την ώρα με το Κάστρο.

Νίκη σημείωσε και ο Ολυμπιακός Βοτανικού με 1-0 απέναντι στα Πράμαντα με τους "κόκκινους" να πλησιάζουν την προνομιούχο δυάδα φτάνοντας τους 57 πόντους, ενώ τα Πράμαντα έμειναν στους 35.

Στους αγώνες που έγιναν χτες το Περιστέρι νίκησε με το εντυπωσιακό 1-6 το Χαροκόπι, ενώ η Ηλιόκαλη επικράτησε με 3-1 της Κοσμηράς.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια η Πεδινή επικράτησε εκτός έδρας του Αγροτικού Καστρίτσας με 1-0 και με το ίδιο σκορ η Αετορράχη νίκησε εντός έδρας την Πλατανιά.

Τέλος βαθμούς μοιράστηκαν η Μηλιά με την Χαραυγή (2-2) και η Χρυσοβίτσα με το Δροσοχώρι (1-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Β' κατηγορίας:

Χαροκόπι - Περιστέρι 1-6

Ηλιόκαλη - Κοσμηρά 3-1

Καστρίτσα - Πεδινή 0-1

Ολυμπιακός Βοτανικού - Πράμαντα 1-0

Μηλιά - Χαραυγή 2-2

Αετορράχη - Πλατανιά 1-0

Χρυσοβίτσα - Δροσοχώρι 1-1

Θύελλα Κατσικάς - Μέτσοβο 1-0

19:30 Κάστρο - Κράψη


Σχολιασμος