- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Αγώνα super cup για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσουν το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ οι ΑΕ Γιάννενα και το Ελληνικό, πρωταθλητές των 2 ομίλων της Γ' κατηγορίας.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ θα πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας στα πλαίσια αγώνα "SUPER CUP" στο "Στ. Τσανακτσής" με τον οποίο θα αναδειχθεί ο υπερπρωταθλητής της Γ' κατηγορίας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19:00 και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη των προσφύγων στον καταυλισμό του Κατσικά.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιείται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, που θα παραδοθούν στους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους, ενώ προτρέπει τον κόσμο να πάει το απόγευμα της Δευτέρας στον αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ".
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.