Δικαίωση για ΑΕΜ και Κρύα

01.04.2016 Αναγνώστηκε 1425 φορές

Οι δύο ενστάσεις της ΑΕΜ και την Κρύας εναντίον των Αμπελοκήπων. ήταν το θέμα αυτή την εβδομάδα και οι πληροφορίες του PASsports.gr αναφέρουν ότι η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ σήμερα το απόγευμα.

Όπως πληροφορηθήκαμε συνεδρίασε εκτάκτως (και καλά έκανε αφού υπάρχουν παιχνίδια παραμονής το Σαββατοκύριακο) το πρωί στις δέκα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗΠ και αφού μελέτησε όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση της για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και τον Κ.Α.Π., ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τις ομάδες της Α.Ε.Μ. και της Κρύας, κατοχυρώνει τον αγώνα Αμπελόκηποι-Σερβιανά με 0-3 (είχαν ηττηθεί 0-1 οι Αμπελόκηποι) και αφαιρεί από τον βαθμολογικό πίνακα τρεις βαθμούς από τους Αμπελόκηπους.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να επικυρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗΠ σήμερα το βράδυ και να ανακοινωθεί επίσημα στο site της Ενώσεως.

Με βάση αυτή την απόφαση οι Αμπελόκηποι από τους 37 βαθμούς που είχαν πηγαίνουν στους 34 και ισοβαθμούν με τα Σερβιανά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Από εκεί και πέρα αναμένεται η αντίδραση των Αμπελοκήπων και αν θα προσβάλλουν την απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Το PASsports.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδα Νίκο Κούρκουλο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ


Σχολιασμος