Ο πρόεδρος το είπε-οι παίκτες το έκαναν, Χουλιαράδες-Κουτσελιό 3-2 (video)

12.03.2016 Αναγνώστηκε 1260 φορές

Εναρμονισμένοι με τις μεσοβδόμαδες δηλώσεις του προέδρου τους Κώστα Σιόντη ήταν οι ποδοσφαιριστές των Χουλιαράδων που, αν και δεν είχαν βαθμολογικό άγχος, επικράτησαν του Κουτσελιού που "καίγονταν" για βαθμούς πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 και έμειναν μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Αντίθετα, το Κουτσελιό άργησε να μπει στο ματς και έμεινε στους 35 βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ αν δεν χαλάρωναν μετά το 3-0 θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Χουλιαράδες που άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ. Στο 8' o Ντούκας έπιασε μακρινό σουτ αναγκάζοντας τον Παπαδημητρίου να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ στο 9' ο προωθημένος Μπάρκας πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ντούκα που έκανε την προβολή και αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή για το 1-0, απόφαση που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα οι αμυντικοί του Κουτσελιού.

Η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ στο 12' αλλά το πλασέ εκτός ισορροπίας του Βαλάκου από την μικρή περιοχή έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Παπαδημητρίου.

Από το εικοσάλεπτο και μετά το Κουτσελιό προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να δημιουργήσει φάσεις παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τους Συμεωνίδη και Κακαράντζα, όμως ο 17χρονος Κώστας Κρανάς ήταν άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα και το Κουτσελιό δεν απείλησε καν την εστία του Κυρικλίδη.

Οι Χουλιαράδες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 42' βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη τους. Ο Μπουκουβάλας με περίτεχνη ατομική ενέργεια ξέφυγε από τον Παππά, έστρωσε στον Ανδρόνικο Τσουμάνη που επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 62' και πάλι από στημένη φάση. Ο Ρουμπής εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί του Κουτσελιού δεν απομάκρυναν και ο έμπειρος Δημήτρης Ντούκας με κοντινό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0.

Μετά το τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε το Κουτσελιό και μείωσε το σκορ. Στο 78' ο Μιχάλης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ανατράπηκε από τον Περικλή Τσουμάνη με τον διαιτητή Τσέτσιλα να καταλογίζει το πέναλτι και να "κιτρινίζει" τον αμυντικό των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δάσκαλος που μείωσε σε 3-1.

Ήταν αργά όμως για το Κουτσελιό να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν να μειώσει ακόμα πιο πολύ στις καθυστερήσεις όταν σε μια σύγχυση της άμυνας των Χουλιαράδων ο Περικλής Τσουμάνης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα για το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Τσέτσιλας (Θανασιάς - Σπυρογιώτης)

Χουλιαράδες (Σπύρος Τασιούλας): Κυρικλίδης, Τσακμάκης Μ., Κρανάς Κ., Τσουμάνης Π., Ντούκας, Μπάρκας, Μπουκουβάλας (89' Μαστοράκης), Ρουμπής, Βαλάκος (73' Τραγουδάρας Θ.), Τσουμάνης Αν., Γεωργούλης (82' Σιόντης).

Κουτσελιό (Νίκος Γκούρας): Παπαδημητρίου, Συμεωνίδης, Γιωτίτσας (56' Τούσης), Παππάς, Αγγέλης, Μιχάλης, Κακαράντζας (63' Κρανάς Θ.), Μπούλτης, Μπλέτσας (63' Αναγνωστόπουλος), Δάσκαλος, Παράσχης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Σχολιασμος