- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με το Πετσάλι ο προπονητής της ΑΕ Γιάννενα Κώστας Αναγνώστου, αφού η ομάδα του με τη νίκη της πήρε μαθηματικά το εισιτήριο της ανόδου στην Β' κατηγορία.
Ο κ. Αναγνώστου στις δηλώσεις του στο PASsports.gr τόνισε ότι η πορεία της ομάδας ήταν πέρα από τις προσδοκίες τους και τώρα πια στόχος τους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
«Ήταν μια πορεία πέρα από τις προσδοκίες μας όταν ξεκινήσαμε, γιατί τελευταία στιγμή καταφέραμε να στήσουμε αυτή την ομάδα, που αποτελείται από παίκτες με ηλικία 17. 18. 20 και 25 ετών. Αυτή μας την πορεία την αφιερώνουμε στους παίκτες, στην διοίκηση, οι δυσκολίες που συναντήσαμε όλη τη χρονιά δεν στάθηκαν εμπόδιο για εμάς και καταφέραμε την ανόδο.
Αν μετά την μαθηματική άνοδο, στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ναι. Η πρώτη θέση είναι ο αυτοσκοπός και για αυτό παλεύουμε όλη τη χρονιά. Οφείλουμε να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν έχουμε να χαρίσουμε τίποτα και σε κανέναν. Αυτή η μέρα ανήκει σε εμάς».
Για το αν υπάρχουν σκέψεις για το πως θα είναι την επόμενη χρονιά η ΑΕ στην Β' κατηγορία: «Το βασικό είναι να μείνει ο κορμός της ομάδας και με τρεις, τέσσερις προσθήκες να κάνουμε κάτι καλύτερο. Με την βοήθεια της διοίκησης πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε, όλοι μας τρέχουμε για να κάνουμε το κάτι παραπάνω μόνοι μας».
Για το πια ομάδα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου: «Αυτή τη στιγμή δείχνει ο ΠΑΟ Ιωαννίνων να είναι πιο κοντά στον στόχο. Πιστεύω ότι στην επόμενη αγωνιστική με τον αγώνα Πετσάλι-ΠΑΟ Ιωαννίνων θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και όποιος νικήσει θα είναι η ομάδα που θα μας ακολουθήσει στην Β' κατηγορία»
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.