- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Υπό την αιγίδα της ΕΠΣΗΠ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των αδελφών Μηλιώνη το Σαββατοκύριακο 19, 20 και στις 23 Μαρτίου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, τουρνουά ζωής με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την μεταφορά βρέφους έξι μηνών στην Γαλλία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Στις 19 και 20 Μαρτίου θα γίνουν αγώνες ακαδημιών στις εγκαταστάσεις των αδελφών Μηλιώνη, ενώ στις 23 Μαρτίου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ θα γίνει τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, Δόξα Κρανούλας, Θρίαμβου Σερβιανών και Πήγασου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ, ενώ όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό IBAN GR 2901102610000026135270267.
Εισιτήρια διατίθενται στα γραφελια της ΕΠΣΗΠ, στο Ζαχαροπλαστείο ΔΙΕΘΝΕΣ και από τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.