- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δεν συνάντησε δυσκολίες η Ελεούσα και πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 από την ομάδα της Δαφνούλας, σε ένα παιχνίδι που η Θύελλα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σιώτα (1') και Πασχάλη (17').
Από την πλευρά της η Δαφνούλα είχε μια καλή στιγμή στο 23' με τον Φώτη όμως ο Γεωλδάσης μπλόκαρε το σουτ.
Στο 24' η Ελεούσα άνοιξε το σκορ με τον Σιώτα με σουτ να κάνει το 1-0.
Ακολούθησαν δύο ακόμη ευκαιρίες για την Θύελλα με τους Βελτσίστα (26'), Γεωλδάση Π. (47')/
Στο 61' ο Βελτσίστας έκανε την σέντρα και ο Τσιάβος Γ. στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζελέτα κάνοντας το 2-0.
Στο 62' η Δαφνούλα είχε δοκάρι σε σουτ του Ζιάρκα.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88' με σουτ ο Βελτσίστας.
Διαιτησία: Παπαδόπουλος (Λεοντάρης-Σιόντης).
Ελεούσα: Γεωλδάσης Γ., Σοκορέλης, Τασιούλας, Γεωλδάσης Π., Οικονόμου, Πασχάλης, Μπάφας (74΄ Μάνης), Μπλέτσας, Σιώτας (63΄ Ντούγιας), Τσάγκας (46΄ Πότσης), Βελτσίστας.
Δαφνούλα: Τζελέτας, Σταύρου Α., Σταύρου Δ., Τσιάβος Γ., Οικονόμου, Λαγός, Τσιάβος Α. (61΄ Ντάφλος), Ζιάρκας, Κατσιαμπίρης, Λάζος (82΄ Ναουμ), Φώτης (65΄ Κωλέτσιος Ε.).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
ΦΩΤΟ: ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΟΚΟΥ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.