Νικηφόρα συνέχισαν Λούρος και Συρράκο

14.02.2016 Αναγνώστηκε 383 φορές

Με νίκες προχώρησαν στην μάχη για την άνοδο στην Β' κατηγορία ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου και το Συρράκο που επικράτησαν του Πήγασου και των Κραψήτων/Καππαδόκων.

Στο Κρυφοβό νίκη με 5-3 για την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΣ Πηγών Λούρου απέναντι στον Πήγασο και έφτασε έτσι τους 38 βαθμούς, ενώ νίκη και για το Συρράκο με 2-0 απέναντι στους Κραψήτες/Καππαδόκες με την νικήτρια ομάδα να παραμένει δεύτερη με 33 βαθμούς.

Στο ματς που άνοιξε χτες την αυλαία το Βοτονόσι επικράτησε με 3-1 του Μπιζανίου, ενώ στο παιχνίδι Ρωμανό - Ανήλιο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Τέλος ρεπό είχε η ομάδα του Ελληνικού, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα στις 17:00 με την αναμέτρηση του Μαχητή Ιωαννίνων με τους Μουζακαίους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του β' ομίλου της Γ' κατηγορίας:

Βοτονόσι - Μπιζάνι 3-1

ΠΑΣ Πηγών Λούρου - Πήγασος 5-3

Ρωμανό - Ανήλιο 1-1

Συρράκο - Κραψήτες/Καππαδόκες 2-0

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

17:00 Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων - Μουζακαίοι

ΡΕΠΟ: Ελληνικό

Σχολιασμος