- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Αν είσαι παίχτης, παράγοντας, προπονητής ή κάτι άλλο και έχεις άχτι διαιτητές και δημοσιογράφους, τώρα είναι η ώρα να δράσεις. Σου δίνεται τεράστια ευκαρία μέσα σε ειρηνικά πλαίσια .
Έρχονται γιορτές και είναι η εποχή που παίρνουμε και δίνουμε συνέχεια. Ήρθε η σειρά μας να δώσουμε κι εμείς και πιστέψτε με... θα πάρουμε κι εμείς κάτι πίσω!
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ Αθλητικών και Πολιτικών Δημοσιογράφων εναντίον του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα γίνει με σκοπό να μαζευτούν υλικά αγαθά, δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή.
Ορίστε μια λίστα από την Κιβωτό για το τι χρειάζονται αυτή τη στιγμή:
1. Υλικά για Τοστ (Τυρί, Ζαμπόν, Γαλοπούλα, Ψωμί)
2. Κρουασάν, Πατατάκια, Ατομικά Μπισκότα
3. Com Flakes
4.Κακάο
5 .Μερέντες
6.Λάδι
7.Ζάχαρη
8.Αλάτι
9.Χυμοί Λεμονιού
10.Ξύδι
11. Πιπέρι μαύρο, πάπρικα γλυκεία
12. Αλλαντικά
13. Χοιρινό
14. Υλικά για την παρασκευή γλυκών (κρέμες, ζελέ, κουβερτούρα)
15. Φύλλο κρούστας για πίτες
16. Χαρτί Υγείας
17. Χαρτί Κουζίνας
18. Χαρτοπετσέτες
19. Χυμοί ατομικοί - Αναψυκτικά
20. Χλωρίνες
21. Καθαριστικά (Σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, κουβάδες)
22. Απορρυπαντικά (για το πλύσιμο των πιάτων, τον καθαρισμό του Σπιτιού και των ρούχων)
23. Είδη Προσωπικής Υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, ξυραφάκια, μπατονέτες, αποσμητικά,σερβιέτες)
24.Σακούλες μικρές και μεγάλες
25.Μωρομάντηλα
Πιστεύω είναι προϊόντα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας και δεν είναι μεγάλη ανάγκη να πάμε να το αγοράσουμε.
Τι λέτε; Θα "ντύσουμε" τις ψυχές μας με τη στολή του Άϊ-Βασίλη και να μοιράσουμε χαρά και χαμόγελα;
Υ.Γ. Σε περίπτωση άσχημου καιρικών συνθηκών την ημέρα του αγώνα ή και πιο πριν, θα βγει σχετική ανακοίνωση.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.