Νίκες των πρωτοπόρων στον β' όμιλο της Γ' κατηγορίας

06.12.2015 Αναγνώστηκε 603 φορές

Νικηφόρα συνέχισαν όλες οι πρωτοπόρες ομάδες του β' ομίλου της Γ' κατηγορίας σε έναν όμιλο που η λογική λέει να πάει έτσι μέχρι τέλους αναφορικά με τις ομάδες που στο τέλος θα ανέλθουν στην Β' κατηγορία.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία χτες ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου επικράτησε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ του Μαχητή Ιωαννίνων με σκορ 3-1 και έφτασε έτσι τους 20 βαθμούς παραμένοντας έτσι στο ρετιρέ του πίνακα.

Ένα βαθμό πιο πίσω είναι το Συρράκο που επιβλήθηκε 3-1 του Πήγασου, ενώ με 17 βαθμούς είναι το Ελληνικό που νίκησε 2-0 την Ρόνα Ανηλίου. Την τετράδα συμπληρώνει ο Πύρρος Μπιζανίου που νίκησε 4-0 τους Μουζακαίους.

Τέλος στο Ρωμανό η τοπική ομάδα γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από το Βοτονόσι, ενώ ρεπό είχαν οι Κραψήτες/Καππαδόκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του β' ομίλου της Γ' κατηγορίας:

Μαχητής Ιωαννίνων - ΠΑΣ Πηγών Λούρου 1-3

Μπιζάνι - Μουζακαίοι 4-0

Συρράκο - Πήγασος 3-1

Ρωμανό - Βοτονόσι 1-2

Ελληνικό - Ανήλιο 2-0

ΡΕΠΟ: Κραψήτες/Καππαδόκες

Σχολιασμος