- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την νίκη που του δίνει την δυνατότητα να αποσπαστεί από τους διώκτες του σημείωσε σήμερα το Βελισσάριο για την 14η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, ενώ με νίκες προχώρησαν Ελεούσα και Σταυράκι.
Στο γήπεδο των Λογγάδων η πρωτοπόρος ομάδα του Βελισσαρίου καθάρισε εύκολα την υπόθεση νίκη και με το 0-3 έφτασε τους 35 βαθμούς και είναι πλέον στους έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση που είναι η Κρανούλα με 29 με τους "οράνιε" χτες να μένουν στο 0-0 απέναντι στην Κρύα.
Στην Ελεούσα εύκολη επικράτηση και για την Θύελλα με 2-0 απέναντι στους Αμπελόκηπους με την ομάδα της Ελεούσας να πιάνει τους Χουλιαράδες στην 3η θέση με 28 βαθμούς και να συνεχίζει το κυνήγι για την πρωτιά.
Στο γήπεδο "Αγιά Σοφιά" και σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι το Σταυράκι πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην μάχη των ομάδων που μάχονται για την παραμονή επικρατώντας με 4-2 των Μικρασιατών, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Μουσιωτίτσα - Πέραμα.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της Α' κατηγορίας:
Λογγάδες - Βελισσάριο 0-3
Ελεούσα - Αμπελόκηποι 2-0
Μικρασιάτες - Σταυράκι 2-4
και τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων:
Ανατολή - Θρίαμβος Σερβιανών 4-0
Πίνδος Κόνιτσας - Ασβεστοχώρι 3-0
Κρανούλα - Κρύα 0-0
Κόντσικα - Κουτσελιό 1-2
Χουλιαράδες - Δαφνούλα 4-1
Δευτέρα 30 Νοεμβρίου
17:15 Μουσιωτίτσα - Πέραμα
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.