- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ημέρα γηπεδούχων μπορεί να χαρακτηριστεί η 3η αγωνιστική του β' ομίλου της Γ' κατηγορίας καθώς όλοι σχεδόν οι γηπεδούχοι επικράτησαν των αντιπάλων τους.
Μοναδική εξαίρεση η πρωτοπόρος ομάδα του Συρράκου που νίκησε εκτός έδρας τον Πύρρο Μπιζανίου και είναι μόνη πρώτη με 7 βαθμούς και τέσσερις ομάδες να ακολουθούν με 6 βαθμούς.
Στους 6 είναι η αντίπαλος του Συρράκου, ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου που είχε ρεπό και το Βοτονόσι και οι Κραψήτες/Καππαδόκες που άνοιξαν την αυλαία χτες με τη μεν πρώτη να κερδίζει 2-0 το Μαχητή Ιωαννίνων, την δε δεύτερη να επικρατεί 3-1 του Ελληνικού.
Χωρίς βαθμό είναι το Ρωμανό που ηττήθηκε 2-0 από τον Πήγασο, ενώ στην τελευταία αναμέτρηση το Ανήλιο κέρδισε επίσης 2-0 τους Μουζακαίους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του β' ομίλου της Γ' κατηγορίας:
Κραψήτες/Καππαδόκες - Ελληνικό 3-1
Βοτονόσι - Μαχητής Ιωαννίνων 2-0
Ανήλιο - Μουζακαίοι 2-0
Πήγασος - Ρωμανό 2-0
Πύρρος Μπιζανίου - Συρράκο 0-1
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.