Εκτός κυπέλλου Κρανούλα και Βελισσάριο- πρόκριση για Ανατολή και Μικρασιάτες

21.10.2015 Αναγνώστηκε 1702 φορές

Την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πανηγυρίζουν εδώ και λίγα λεπτά η Θύελλα Ελεούσας, η Αγία Μαρίνα, η Μουσιωτίτσα, η Πίνδος Κόνιτσας, οι Μικρασιάτες και Θύελλα Κατσικάς.

Στην Κόνιτσα η κάτοχος του τροπαίου ομάδα των Χουλιαράδων ηττήθηκε από την Πίνδο με 2-1 και είπε αντίο στον θεσμό, ενώ η πρωτοπόρος της Α' κατηγορίας Δόξα Κρανούλας ήπιε και εκείνη το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού καθώς γνώρισε την ήττα από τους Μικρασιάτες στο "Αγία Σοφία" με 2-0.

Στην Αγία Μαρίνα, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η τοπική ομάδα που φιγουράρει πρώτη στον α' όμιλο της Β' κατηγορίας νίκησε 3-2 την Κόντσικα και θα είναι στα προημιτελικά του θεσμού, ενώ πρόκριση και για την ομάδα της Μουσιωτίτσας που πέρασε από τους Λογγάδες με νίκη 0-1.

Στην Ελεούσα η Θύελλα επικράτησε με 2-1 του Ροδοτοπίου και πανηγύρισε και εκείνη την πρόκριση της για την οχτάδα, ενώ η έτερη Θύελλα η Κατσικά προκρίθηκε απέναντι στο Σταυράκι στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι ύστερα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης με σκορ 1-4.

Τέλος αυτή την ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση Ανατολή - Βελισσάριο, ενώ το παιχνίδι Αμπελόκηποι - ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της Γ' φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών:

Θύελλα Ελεούσας - Ροδοτόπι 2-1

Αγία Μαρίνα - Κόντσικα 3-2

Λογγάδες - Μουσιωτίτσα 0-1

Σταυράκι - Θύελλα Κατσικάς 0-0 (1-4) πέναλτι

Πίνδος Κόνιτσας - Χουλιαράδες 2-1

Μικρασιάτες - Δόξα Κρανούλας 2-0

Ανατολή - Βελισσάριο 3-0

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

19:30 Αμπελόκηποι - ΠΑΣ Γιάννινα

Σχολιασμος