- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Αλώβητο έφυγε από την έδρα της Κόνιτσας το Κουτσελιό αποσπώντας ισοπαλία 1-1.
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Κόνιτσα να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κίτσο και Πούλιο και το Κουτσελιό είχε και αυτό δύο τετ-α-τε με τον Μπούλτη.
Η Κόνιτσα άνοιξε το σκορ στο 41' όταν μετά από βολέ του Γκοτζιά και λάθος στην άμυνα του Κουτσελιού το εκμεταλλεύτηκε ο Λάμπρου και με σουτ έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε δυνατό και στο 70' ο Πούλιος έχασε ευκαιρία για να κάνει το 2-0.
Στο 86' το Κουτσελιό κέρδισε πέναλτι (χέρι Πούλιου), το εκτέλεσε ο Δάσκαλος ισοφαρίζοντας 1-1 δίνοντας έτσι τον πολύτιμο πόντο στην ομάδα του.
Διαιτησία: Ντάρας (Μωυσιάδης-Αντωνίου).
Κόνιτσα: Γκοτζιάς, Βλάχος Χ. (80' Γκίκας), Πορφύρης (33' Βλάχος Π.), Μήτσος, Σπανός, Πατσούρας, Πούλιος (90' Μούρας), Λάμπρου, Κίστος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
Κουτσελιό: Δούβλης, Τούσης, Κακαράντζας Α., Παππάς, Κρανάς, Συμεωνίδης (62' Διονυσόπουλος), Αναγνωστόπουλος (83' Κακαράντζας Μ.), Μιχάλης, Παράσχης (59' Κούτλας), Δάσκαλος, Μπούλτης.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.