Ακολουθεί κατά πόδας το Βελισσάριο, 3-1 την Κόνιτσα (video)

10.10.2015 Αναγνώστηκε 1117 φορές

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο το Βελισσάριο πήρε τη νίκη με 3-1 από την Κόνιτσα και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Κρανούλα.

Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα του Ανέστη Ζώη θέλοντας να "καθαρίσει" το παιχνίδι νωρίς και έτσι μέσα σε ένα τρίλεπτο πέτυχε δύο γκολ.

Στο 6' μετά από σέντρα του Τσουλιάη ο Παπαναγιώτου με σουτ  έκανε το 1-0, ενώ στο 9' το Βελισσάριο διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Τσουλιάης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 40' η Κόνιτσα μείωσε σε 2-1 με τον Σπανό ο οποίος πήρε την πάσα από τον Βλάχο Π. σε έμμεσο που είχε κερδίσει η ομάδα του μέσα στην μεγάλη περιοχή του Βελισσαρίου έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Βελισσάριο κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα στο 82' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταμούλη ο Βαρτζιώτης Π. με κεφαλιά διαμόρφωσε τε τελικό 3-0.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Θανασιάς-Κόλλιας)

Βελισσάριο (Ζώης): Μάντζιος, Σήτος, Ασωνίτης, Τσουλιάης, Βαρτζιώτης Π., Κολιός, Βαρτζιώτης Β. (87' Νούγιας), Γιαννόπουλος (90' Γεωργούλης), Παπαναγιώτου, Σταμούλης, Νικολάου (85' Λώλης).

Κόνιτσα (Γιώτης): Γκοτζιάς, Βλάχος Χ., Πορφύρης, Μήτσος, Σπανός, Πατσούρας (85' Μούρας), Πούλιος (78' Τσιοτσιόλλης), Λάμπρου, Κίτσος, Βλάχος Π. (82' Δημόπουλος), Μουρεχίδης.

Μ.ΤΣΑΓΚΑΣ

Σχολιασμος