- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις και μια από αυτές ήταν στο παιχνίδι Κατσικά-Χαραυγή με τη νεοφώτιστη ομάδα της Χαραυγής να παίρνει παλικαρίσια νίκη με 1-2.
Στο παιχνίδι η Χαραυγή ήταν στημένη σωστά στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ότι έχει απέναντι της μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πορηγηθούν 0-2 με τα γκολ των Φράγκου και Μπήτα, ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να μπορέσουν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.
Στην επανάληψη η Κατσικά βγήκε μπροστά και πίεσε δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας Κωσταγυιός όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν.
Στο 70' όμως η πίεση της Κατσικάς απέφερε καρπούς με την Θύελλα να μειώνει σε 1-2 με τον Μπελεβέτη.
Στην συνέχεια η Κατσικά πίεσε για την ισοφάριση αφήνοντας κενούς χώρους στην άμυνα της με την Χαραυγή να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να μπορέσει να σημειώσει κάποιο γκολ και έτσι τε 1-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους στην παρθενική τους εμφάνιση στην Β' κατηγορία.
Διαιτησία: Ντόντης (Δημητρίου-Μπαδήμας).
Κατσικά: Τσακτσίρας, Μαντεργκόνα, Κοκκιόπουλος (63' Σιάμος), Καρβούνης (70' Τσάμος), Αντωνίου, Τομαράς, Χαλιάσος, Λέκκας (46' Στέφος), Μήτσης, Μπελεβέτης, Χατζηπαντελίδης.
Χαραυγή: Κωσταγυιός, Ζέκιος, Ντρης Α., Χήκας, Ναούμης, Τζώρτζης, Φράγκος (70' Σταματάκης), Νοτίδης, Μπήτας, Μητρογιάννης, Ντρης Δ.
Φωτό αρχείου
Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της Χαραυγής αφιερώνουν τη νίκη στον μικρό Δημήτρη Ναούμη ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.