Θρίαμβος για τα Σερβιανά, 2-3 στην Κρύα (video)

13.09.2015 Αναγνώστηκε 1569 φορές

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Θρίαμβος Σερβιανών που επικράτησε του ΠΑΟ Κρύας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-3 και ρέφαρε με αυτόν τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Κρανούλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωτήρη Δογορίτη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς όταν στο 6΄ ο Παππάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσάνος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τους παίκτες της Κρύας να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ. Στο 12΄ ο Παππας εκτέλεσε κόρνερ και ο Γόγολος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής έστειλε αρχικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Στο 17΄ ο Μπούκας λίγο έλειψε να πετύχει το 1-2 αλλά ο Κατσάνος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 56΄ ο Παππάς έδωσε ωραία πάσα στον Σκλιβανίτη και εκείνος με πλάγιο σουτ έκανε το 0-3. Η Κρύα πίεσε και στο 67΄ μετά από κόρνερ ο Κύρκος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-3. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς όμως απότέλεσμα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν στο 90΄ ο Μπουκας με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

Διαιτησία: Μπόσιας (Λιόντος - Μάντζιος)

ΠΑΟ Κρύας (Κοντογιάννης): Γκουγιάννος, Ρούσης, Τσίος, Μπονόβας, Παππάς, Κύρκος, Γιαννακούλης (46΄ Κατράνας), Κωνσταντινίδης (67΄ Κουκλίδης), Μπούκας, Διονάτος, Μαλισσόβας (59΄ Μπαμπούλιας Η.).

Θρίαμβος Σερβιανών (Δογορίτης): Παπαστεργίου, Γόγολος, Τσοτσόλης, Μπάλλας, Κατσάνος, Λιαπάκης, Παππάς (90+ Φράγκοας), Τζίμας, Ριστάνης (62΄ Γούλας), Σκλιβανίτης, Ναυρόζογλου (87΄ Αντωνίου).

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

Σχολιασμος