Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Πανζαγορισιακού

23.06.2015 Αναγνώστηκε 847 φορές

Μετά από τρια χρόνια στην προεδρία του Πανζαγορισιακού έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την Αγγελική Γεράκου να παραδώσει την σκυτάλη με τον Βασίλη Κώστα να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ομάδα.

Ωστόσο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει γυναικεία παρουσία αφού η Αγγελική Γεράκου θα είναι γενική αρχηγός και η Αγγελική Αγγέλη ταμίας.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Κώστας

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χατζαρόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Αγγελική Αγγέλη

Ταμίας: Γεώργιος Σουλτάνης

Γεν. Αρχηγός: Αγγελική Γεράκου

Μέλη: Παναγιώτης Ρούσκας, Γεώργιος Δούβαλης, Σπύρος Αρβανίτης, Αναστάσιος Κουσουρής.

Σε δηλώσεις της στο PASsports.gr η απερχόμενη πρόεδρος Αγγελική Γεράκου μας είπε: "Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. στο οποίο όπως βλέπετε θα συμμετέχω και εγώ αλλά αυτή τη φορά όχι από την θέση της προέδρου αλλά από την θέση του γενικού αρχηγού. Πιστεύω ότι με συνεχή δουλειά από τους παίκτες και τον προπονητή όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Τη νέα χρονιά η ομάδα θα δηλώσει ως έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ αφού πέρυσι υπήρχαν αρκετές δυσκολίες στο γήπεδο του Τσεπέλοβου (κυρίως όταν ήταν άσχημες οι καιρικές συνθήκες), ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και ο προπονητής.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος