Ο Γιάννης Καραφέρης στο τιμόνι της Α.Ε.Μ.

17.06.2015 Αναγνώστηκε 842 φορές

Στην ομάδα που τον ανέδειξε τόσο ποδοσφαιρικά όσο και προπονητικά επέστρεψε ο Γιάννης Καραφέρης που από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Μικρασιατών.

Ήταν κοινό μυστικό μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Αμπελόκηπους ότι ο Καραφέρης θα επέστρεφε στην ΑΕΜ την ομάδα που πήγε δύο φορές ως προπονητής στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών και έχει μια κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στο παλμαρέ του ως προπονητής αριθμεί ένα πρωτάθλημα Β' κατηγορίας με τους Αμπελόκηπους και μια κατάκτηση κυπέλλου με την Βουνοπλαγιά.

Ο Γιάννης Καραφέρης μίλησε στο PASsports.gr για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιά του: "Επιστρέφω σπίτι μου και στην ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο και έκανα τα πρώτα προπονητικά μου βήματα και μπορώ να πω με μεγάλη επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω και πάλι με αυτά τα παιδιά σε μια ποδοσφαιρική συγκυρία δύσκολη για την ΑΕΜ αφού όλοι γνωρίζεται ότι τη νέα περίοδο υποβιβάζονται έξι ομάδες και θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Στα διοικητικά αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο που πραγματικά θα έχει ένα δύσκολο έργο τη νέα χρονιά.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος