- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μπορεί επίσημα η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμη ωστόσο η διοίκηση του Περάματος ήδη έχει κάνει αρκετές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο δυναμικό της ομάδας ήδη ανήκουν ο μέσος Βασίλης Στάθης που πέρυσι έπαιζε στην Μουσιωτίτσα, ο αμυντικός Άγγελος Κοτσίνας από τους Αμπελόκηπους και ο Αλέξης Μπαμπούλιας από την Κρύα. Οι Στάθης και Κοτσίνας ξέρουν πολύ καλά την ομάδα μιας και έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτή.
Από εκεί και πέρα κοντά στην επιστροφή του στην Προοδευτική είναι και ο Χάρης Τσάνης, ενώ το Πέραμα "χτυπάει" και παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.
Από το υπάρχον ρόστερ έχουν παραμείνει οι Μπάφας, Πέτσιος, Ντίνος και Ντόβας, ενώ έχει αποχωρήσει ο Λιάρος.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.