- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στα Γιάννενα βρέθηκε από 5 εως 8 Απριλίου ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Γιάννης Γκούμας και παρακολούθησε την τελική φάση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Στα περιθώρειο του τελικού των Νέων ο Γιάννης Γκούμας μίλησε στο PASsports.gr για τα παιχνίδια, καθώς και για την Εθνική Ανδρών και Νέων.
Αναλυτικά:
Κύριε Γκούμα παρακολουθήσατε τους αγώνες του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Θα ήθελα την άποψη σας για αυτό το πρωτάθλημα.
Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση όπου παρακολουθούμε τα παιδιά από όλη την Ελλάδα. Υπάρχει ταλέντο, αλλά τα παιδιά αυτά θέλουν πολύ δουλειά και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ξεωχρίσουμε κάποια παιδιά. Θεωρώ ότι το ταλέντο υπάρχει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλπώς πρέπει μέσα από την πολύ και σκληρή δουλειά το ταλέντο αυτό να το αξιοποιήσουνε και από αυτά τα παιδιά θα είναι ευχής έργο όσα περισσότερα γίνεται να πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.
Μετά από αυτό το πρωτάθλημα τι διαδικασία θα υπάρξει για αυτά τα παιδιά.
Ξεχωρίζοντας κάποια παιδιά θα τα καλέσουμε για προπονήσεις στην Κ 15 και μετά σταδιακά θα κρατήσουμε τους καλύερους.
Δύο λόγια για την Εθνική Ανδρών αλλά και Νέων.
Σίγουρα το έργο για την Ανδρών είναι πολύ δύσκολο, αλλά υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες και θα πρέπει το τεχνικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν. Αν πάρουμε τα πέντε παιχνίδια θεωρώ ότι θα τερματίσουμε στην τρίτη θέση και μέσω των μπαράζ να διεκδικήσουμε την πρόκριση.
Για τη Νέων έχουμε το πανευρωπαικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι που θα γίνει σε Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη. Προσππαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική να έχουμε μια καλή παρουσία και θεωρώ ότι οι παίκτες που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.