Στο Βελισσάριο ο τίτλος του πρωταθλητή

21.03.2015 Αναγνώστηκε 1297 φορές

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής πανηγυρίζει από το μεσημέρι του Σαββάτου (21/03) ο ΑΟ Βελισσάριο και θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ηπείρου στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Μπάμπη Νταλάκα επικράτησε με 2-4 των Χουλιαράδων στο παιχνίδι που άνοιξε χρονικά την αυλαία της 31ης αγωνιστικής και έφτασε και μαθηματικά στον τίτλο ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθώς ανέβηκε στους 76 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Κόνιτσα επικράτησε 1-0 της Ανατολής και η Θύελλα Ελεούσας νίκησε 2-0 το Κάστρο.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" και πολλά βιντεο και φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των ανθρώπων του ΑΟΒ μετά το τέλος του αγώνα.


Σχολιασμος