Στην πεντάδα η Θύελλα, Κόνιτσα - Ελεούσα 0-1

28.02.2015 Αναγνώστηκε 794 φορές

Μια δύσκολη νίκη πήρε στην έδρα της Κόνιτσας ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αφού με την σημερινή της νίκη πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα. 

Από την άλλη πλευρά η Κόνιτσα χρειάζεται ακόμη κάποιους βαθμούς για να μην έχει περιπέτειες με την παραμονή της στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη η Ελεούσα σημείωσε γρήγορα το γκολ και συγκεκριμένα στο 50' όταν ο Μούτας εκτέλεσε κόρνερ ο Βλάχος Π. γύρισε κάπως άτσαλα την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Κόνιτσα προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο είδε δύο φορές την τύχη να τις γυρνάει την πλάτη αφού ο Δημόπουλος αντι για δίχτυα βρήκε δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Γεωλδάση.

Από την πλευρά της η Θύελλα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Βελτσίστα να χάνει την ευκαιρία.

Διαιτησία: Πάνος Ι. (Τσαντάς-Πάνος Σ.)

Πίνδος Κόνιτσας: Νάτσης, Βλάχος Χ., Γκίκας (55΄Κάτσενος), Βλάχος Π., Μήτσος, Βλάχος Π. (31΄Πατσούρας), Πούλιος, Χαλκιάς, Λαμπρού, Δημόπουλος, Χαλούλος.

Θύελλα Ελεούσας: Γεωλδάσης Γ., Χρυσικόπουλος, Τασιούλας, Παππάς, Ναυρόζογλου (83΄Παπίας), Μούτας, Γεωλδάσης Π., Μπλέτσας, Πασχάλης, Βέλτσιστας (87΄Αναγνώστου), Οικονόμου (56΄Σοκορέλης).

Σχολιασμος