- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Αντώνη Δημητρίου στον πάγκο των Μικρασιατών αφού η ομάδα του απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρανούλα.
Από την άλλη πλευρά η Δόξα έχασε και άλλο βαθμολογικό έδαφος και έμεινε επτά βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Βελισσάριο.
Η ΑΕΜ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιας και η Κρανούλα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 20' όταν μετά από σέντρα του Τσουμάνη ο Πολυχρονιάδης από καλή θέση δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 49' έχασε μια ακόμη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Η ΑΕΜ άρχισε να βγαίνει σιγά σιγά στην επίθεση και στο 56' ο Λιπιώτης έκανε το σουτ όμως πριν η μπάλα περάσει την γραμμή απέκρουσαν οι αμυντικοί.
Στο 89' η Κρανούλα θα μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη όταν ο Μανούρης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Πανταζής απέκρουσε σωτήρια κρατώντας την πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα του.
Διαιτησία: Σιαμέτης (Τασιούλας-Παπαλαζάρου).
Α.Ε.Μ.: Πανταζής, Τσόκας, Καϊσίδης, Δεμιρτ΄ζογλου, Δρόσος, Ντόμαρης (67΄ Χατζόπουλος), Ανανιάδης, Σιαπλαούρας, Λιπιώτης (86΄ Φώτης), Ναβρούζογλου (89' Κιτσάκης), Τσόλας.
Κρανούλα: Αρχοντάκης, Πάττας (61΄ Μαρμούτας), Τσόκρης Λ. (81' Αρουσαλίδης), Παππάς, Νασούλης, Τάτσης, Τσόκρης Γ., Νάσιος, Πολυχρονιάδης (71΄ Μανούρης), Γκέκα, Τσουμάνης Δ.
*Η Α.Ε.Μ. και το Δ.Σ. της ευχαριστουν τον τέως προπονητή της ομάδας Σωτήρη Δογορίτη για την προσφορά του στην ομάδα τα τρία χρόνια.Επίσης ευχαριστούν τους Αθανάσιο και Αλέξανδρο Γεωργιάδη (παραγωγική) για την χορηγία στην ομάδα σε αθλητικό υλικό.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.