Τρίποντο στην εκπνοή, Αγία Μαρίνα-Βελισσάριο 0-1

11.02.2015 Αναγνώστηκε 926 φορές

Πολύτιμη νίκη πήρε το Βελισσάριο μέσα στην Αγία Μαρίνα με 0-1 και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού προπορεύεται με πέντε βαθμούς από την Κρανούλα και έξι από την Ανατολή.

Από την άλλη η Αγία Μαρίνα μπορεί να έχασε αυτό το παιχνίδι όχι όμως και τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία αφού παρά την ήττα βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το Βελισσάριο είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα την υπεροχή η οποία όμως δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες και γκολ και σε αυτό έπαιξε ρόλο η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Αγίας Μαρίνας.

Στο 88' όμως η άμυνα των γηπεδούχων λύγισε με τον Μπαλαντάνη να βρίσκει τον Ηλιόπουλο και αυτός με σουτ να κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτησία: Μπούμπας (Γούκος-Αντωνίου).

Αγία Μαρίνα: Νικολάου, Σταμάτης, Χωραβάτης Π. (87' Κουρής), Πρεμέτης, Λαγκαβάνης (75΄ Γκάνας), Γούλας, Κέντρος, Μπάκας, Λιόντος (61΄ Αλιγάι), Μπόλος, Χωραβάτης Β. 

Βελισσάριο: Μάντζιος, Νικολάου Κ., Γεωργούλης (80' Μπαλαντάνης), Θεοδωράκης, Σήτος, Ηλιόπουλος, Παπαρούνας, Γιαννάκης, Γιαννόπουλος,          Βαρτζιώτης (60' Τζάλλας), Νικολάου Σ. (40΄ Βλάχος)

Σχολιασμος