- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο γύρο η ομάδα της Ανατολής που επικράτησε με 1-3 στους Λογγάδες του τοπικού Τιτάνα και ανέβηκε στην δεύτερη θέση εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Κρανούλας από την Αγία Μαρίνα.
Το παιχνίδι ήταν καλό με την Ανατολή να δείχνει «τα δόντια» της από την αρχή. Στο 11΄ έγινε το 0-1 όταν μετά από σέντρα από αριστερά ο Τσιρογιάννης πετάχτηκε και με πλασέ έκανε το 0-1. Από εκεί και μετά οι Λογγάδες πίεσαν προσδοκώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 45΄ όταν έγινε η μπάλιά στην περιοχή η μπάλα πήρε ύψος έφτασε στα πόδια του Δραγάτη Α. και αυτός με σουτ στο παραθυράκι του Σκουλίκα έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη η Ανατολή ήταν καλύτερη και στο 55΄ πέρασε μπροστά στο σκορ όταν ο Γκαρτονίκας έβγαλε στον Τσιούρη εκείνος έδωσε στον Χριστακόπουλο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με πλασέ στα δίχτυα. Όμως σαν να μην έφτανε αυτό η Ανατολή επιβεβαίωσε ακόμα περισσότερο την ανωτερότητά της όταν στο 78΄ έφτασε στο 1-3, όταν ο Μώκος έβγαλε την μπαλιά στον Χριστακόπουλο και εκείνος με σουτ έστειλε για τελευταία φορά την μπάλα στα δίχτυα των Λογγάδων.
Διαιτησία: Μάντζιος (Σιόντης, Θανασιάς)
Τιτάν Λογγάδων: Δραγάτης Π., Νάσκος (30΄ Δραγάτης Α. Φ.), Στεργίου, Φάης, Γουβαϊλης, Γκόλιας, Κατσάνος, Μπαρλαγιάννης (34΄ Μπάγιας Ν.), Μπάγιας Γ., Δραγάτης Α. Π.), Στέφος (65΄ Στάθης).
Ανατολή: Σκουλίκας, Τσακανίκας, Γκαρτζονίκας, Οικονόμου, Μπίζιος, Τσιούρης, Σκανδάλης, Μώκος (79΄ Χριστοφορίδης), Χριστακόπουλος, Τσιρογιάννης, Ευαγγελίδης (72΄ Ορφανός).
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.