- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ευχαριστημένος ήταν από το τελικό αποτέλεσμα ο προπονητής της Κατσικάς Σωτήρης Βλαχογιώργος ο οποίος στις δηλώσεις τόνισε οτι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ενώ για τον στόχο της Θύελλας ανέφερε οτι πρώτα είναι να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να μπορέσουν να βγάλουν παίκτες από την ακαδημία.
Αναλυτικά:
"Έτσι είναι τα ντέρμπι. Νομίζω οτι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο,μπορεί να έφταιγε ο καιρός, το ξερό το γήπεδο που δεν έχουμε συνηθίσει,στο δεύτερο βρήκαμε τα πατήματα μας και την θέληση. Μπράβο στα παιδιά".
Για το αν η Κατσικά δικαιούταν να πάρει κάτι από το παιχνίδι: "Δεν μπορώ να ξέρω αν δικαιούταν η οχι, το θέμα είναι τι παίρνει η κάθε ομάδα. Πιστεύω οτι αν μπορούσαν να πω πιο ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα θα έλεγα η ισοπαλία. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν δικαιούσαι τίποτα και παίρνεις τη νίκη και παιχνίδια που δικαιούσαι να νικάς και χάνεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Για τα επεισόδια: "Έτσι είναι τα ντέρμπι. Ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται στο ερασιτεχνικό".
Για τον στόχο της Κατσικάς στο πρωτάθλημα: "Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε δύο-τρεις παίκτες από τις ακαδημίες και οτι έρθει, αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε οχι, αν δεν έρθει δεν θα στεναχωρηθούμε".
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.