Κρίθηκε στην δύναμη Κόντσικα - Κρύα 0-0

29.10.2014 Αναγνώστηκε 862 φορές

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές και δυνατές μονομαχίες σήμερα το μεσημέρι στην Κόντσικα η ομώνυμη ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Κρύα.

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει ούτε την ομάδα του Μπάμπη Νταλάκα, ούτε την Κρύα καθώς η μεν Κόντσικα παραμένει κοντά στην ουρά η δε Κρύα μένει πίσω όσον αφορά την υπόθεση άνοδο.

Πιο δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι και στο 10' έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Μπαμπούλιας προσπάθησε με βολ πλανέ να σκοράρει αλλά ο Αναγνώστου απέκρουσε θεαματικά την μπάλα.

Στο 30' είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Μωραϊτη να παθαίνει τράβηγμα στον προσαγωγό με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Κολιούση. Ο εισελθών ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης καλής στιγμής της ομάδας του στο 40' με εκτέλεση φάουλ που πέρασε άουτ.

Όμως οι 2 καλές φάσεις της Κόντσικας δεν είχαν έρθει ακόμα και στο δίλεπτο 43' - 45' άγγιξε το 1-0. Αρχικά στο 43' ο Σπαλιάρας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Κρύας για να διώξει σε κόρνερ ο Γκουγιάννος. Στο 45' ο Γεωργίου βγήκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρε της Κρύας να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με το 0-0 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη πάλι η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Τσολάκο στο 58' να σουτάρει και τον Αναγνώστου να αποκρούει πριν καθαρίσουν οι αμυνόμενοι. Στο 64' ο Καμποσιώρης για την γηπεδούχο ευρισκόμενος εντός περιοχής και πλάγια αριστερά σούταρε για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γκουγιάννος.

Όλα αυτά πριν φτάσουμε στην φάση του 90' που φωνάζει για πέναλτι η ομάδα του Νταλάκα. Συγκεκριμένα σε γέμισμα του Τζώρτζη ο Αλεξίου πήδηξε μαζί με τον Γκουγιάννο στον αέρα, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρεθούν στο έδαφος. Ο Γκουγιάννος σηκώθηκε και χτύπησε τον Αλεξίου στο πρόσωπο, εκτός φάσης, με συνέπεια να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα του κ. Κατσουλίδη, με την Κόντσικα να διαμαρτύρεται για κόκκινη στον πορτιέρε της Κρύας και πέναλτι λόγω χτυπήματος.

Το ματς εν τέλει συνεχίστηκε στα λίγα λεπτά που έμεναν και ολοκληρώθηκε στο 0-0 που ήταν δίκαιο βάσει της εικόνας καθώς ήταν παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες.

Διαιτησία: Κατσουλίδης (Κόλλιας, Αντωνίου)

Κόντσικα (Μπ. Νταλάκας): Αναγνώστου, Μητρογιάννης, Παπαναστασίου, Τζώρτζης, Μωραϊτης (30' λ.τ. Κολιούσης), Γεωργίου, Αλεξίου, Κοσμάς, Ξυλογιάννης, Σπαλιάρας, Καμποσιώρης.

ΠΑΟ Κρύας (Π. Κοντοδήμας): Γκουγιάννος Αν., Παππάς Ελ. (64' Πεχλιβάνης), Ανδρέου, Κατράνας, Γκουγιάννος Αλ., Κύρκος, Παππάς Ευαγ., Κώστας, Μπαμπούλιας, Διονάτος (73' Στάθης), Τσολάκος (88' Λαδιάς Π.).

Α. ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

Σχολιασμος