- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο πιάτο της 9ης αγωνιστικής στην Α΄ερασιτεχνική με την - προσωρινά πρωτοπόρο στην βαθμολογία Ανατολή- να περνάει από την έδρα του Ροδοτοπίου επικρατώντας με 1-2.
Οι Χουλιαράδες δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη στην έδρα της Κόντσικας, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλοι 2-2 με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.
Σημαντική νίκη πέτυχε η Θύελλα Ελεούσας η οποία πήρε την νίκη με 1-3 μέσα στο Καλπάκι και παρέμεινε σε τροχιά πεντάδας.
Η Κρανούλα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της και με το "ισχνό", πλην σημαντικό 1-0 επί της ΑΕΜ, παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτή την ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση του ΠΑΣ Κάστρου με το Βελισσάριο. Το Βελισσάριο προηγείται στο σκορ με 1-4 και όλα δείχνουν ότι θα πατήσει μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα.
Μείνετε συντονισμένοι στο PASsports καθώς θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια με φωτορεπορτάζ και βίντεο.
Τα αποτελέσματα
Καλπάκι Θύελλα Ελεούσας 1 - 3
Κόντσικα Χουλιαράδες 2 - 2
Δόξα Κρανούλας Α.Ε Μικρασιατών 1 - 0
Λογγάδες Αγία Μαρίνα 2 - 1
Πασσαρών Ροδοτοπίου Ανατολή 1 - 2
ΠΑΣ Κάστρου Α.Ο.Βελισσαρίου Σε εξέλιξη (1-4)
Κυριακή, 19.10.2014 - 9η Αγωνιστική
Κουτσελιό Σερβιανά
Κρύα Πίνδος Κόνιτσας
Πωγωνάτος Προοδευτική Περάματος
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.