«Χ»άθηκαν στην μετριότητα, Πεδινή-Κοσμηρά 1-1

15.10.2014 Αναγνώστηκε 1202 φορές

Δυνατό παιχνίδι έγινε στην Πεδινή όπου η τοπική ομάδα ήρθε ισοπαλία με 1-1 με την Κοσμηρά. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό και πλέον κοιτάνε πως θα καλύψουν το χαμένο έδαφος.Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Κοσμηράς ήταν καλύτερη είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και περισσότερες επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 15΄ είχε καλή φάση με τον Σώζη του οποίου η κεφαλιά πέρασε δίπλά από το δοκάρι ενώ στο 23΄ είχε σουτ ο Νούσης μέσα από την περιοχή αλλά έσωσε ο Μίσσας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να βγούνε μπροστά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 54΄ να πετύχει πρώτη το γκολ όταν ο Ζαρογιάννης έκανε την σέντρα και ο Σίντος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Κοσμηρά από εκεί και μετά προσπάθησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 66΄ όταν ο Μανώλης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ με την δύναμη και την ταχύτητα. Το μόνο που έκανε η Πεδινή ήταν ένα δοκκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίντου. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Ναστούλης, Κοττόρος)

Πεδινή: Μίσσας, Αγγέλης, Γκιζάς, Καρράς, Έξαρχός, Σιαφάκας, Νάκας (88΄ Ζώνιος), Τσιούρης, Μαντόπουλος (72΄ Καραμπίνας), Σίντος, Ζαρογιάννης

Κοσμηρά: Αντωνίου, Νούσιας, Παππάς, Ξυσταθόπουλος, Σιαφάκας (65΄ Νάστος), Σώζης, Γεωργίου, Αλέξης (59΄ Καλογέρης), Βραζιτούλης, Νούσης, Μπλέτσας (55΄ Μανώλης)

Σχολιασμος