- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει η ομάδα του Κεφαλόβρυσου η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο μιας και η ομάδα αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές και μια πολύ καλή διοίκηση που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.
Το PASsports.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κούρο και τον ρωτήσαμε για τους στόχους της ομάδας: "Εμείς σαν διοίκηση προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Να ξεκαθαρίσω τώρα που είναι νωρίς οτι στόχος για εμάς είναι η εξασφάλιση όσο πιο γρήγορα γίνεται της παραμονής στην κατηγορία κάτι που ελπίζω οτι θα το πετύχουμε".
Στο δυναμικό του Κεφαλόβρυσου ανήκει και ο 24χρονος μέσος Χρήστος Στεφάνου που αγωνίζονταν στην ομάδα της Παραμυθιάς και βοηθάει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.