- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χαρούμενος γαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά και για το απόλυτο των νικών (24 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) που πέτυχαν οι παίκτες του δήλωσε ο προπονητής του Α.Ο.Γιάννινα Κώστας Μιχαηλίδης.
Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε ακόμη στους Μακρή και Βρακά που ξεχωρίζουν από αυτή την ομάδα και ήδη όπως είπε έχει γίνει κρούση από τον Παναθηναικό, ενώ τόνισε οτι σκοπός του είναι οι παίκτες μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες να έχουν εξέλιξη ώστε κάποια μέρα να μπορέσουν να αγωνιστούν σε μεγάλη ομάδα.
Αναλυτικά:
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μου καταφέρνει να πάρει τον τίτλο σε αυτή την ηλικία. Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, έδειξε οτι ήθελε και αυτός το κύπελλο του πρωταθλητή. Νομίζω οτι η ομάδα μου ο Α.Ο.Γιάννινα από την αρχή της χρονιάς, από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, βάλαμε από πέρυσι της βάσεις έτσι ώστε η εξέλιξη να συνεχίζεται. Για μένα και τον συνεργάτη μου τον Κώστα Γεωργάκη δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι αυτή η ομάδα βρίσκεται στον τελικό και άξια κατακτάει το πρωτάθλημα. Μπορεί να φανεί κλισέ αυτό που θα πω αλλά ο τίτλος δεν με πολυαπασχολεί, σίγουρα χαίρομαι που τον πήρα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου αυτός, σκοπός είναι να δουλεύουμε, να εξελλίσονται οι ποδοσφαιρστές και να μπορέσουν στο μέλλον να επανδρώσουν την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και άλλες ομάδες, η εξέλιξη είναι αυτή που μας ενδιαφέρει.
Για το υπάρχει ταλέντο στον Α.Ο.Γιάννινα και κάποιοι παίκτες όπως ο Μακρής και ο Βρακάς ήδη ξεχωρίζουν: Η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο. Για μένα δυο ποδοσφαιρστές ο Γιώργος Βρακάς και ο Δήμος Μακρής είναι δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα πανελλαδικά στην ηλικία τους, ο Βρακάς είναι γεννημένος το 2001 και ο Μακρής το 2002, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά είναι ταλαντούχα. Οι δυο παίκτες τους έχει ήδη καλέσει ο Παναθηναικός, έρχονται καλέσματα και από ομάδες του εξωτερικού και πιστεύω οτι και με την δική μου βοήθεια το μέλλον θα είναι λαμπρό για αυτούς.
Τι σημαίνει για την ομάδα το οτι έκανε 24 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια: Νομίζω οτι αυτό είναι συγκλονιστικό. Πρώτη φορά και εμένα στην προπονητική μου καριέρα μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξεκινήσαμε την χρονιά τον Σεπτέμβριο και φτάσαμε Μάιο και η ομάδα έχει το απόλυτο στις νίκες, δεν έχει ούτε ισοπαλία. Τ ασυγχαρητήρια είναι στα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν αυτό το συγκλονιστικό πράγμα.
Αν υπήρχε κρούση από τον ΠΑΣ για τους Βρακά και Μακρή: Ο Μακρής ήταν στον ερασιτέχνη ΠΑΣ και για κάποιους λόγους έφυγε και ήρθε στον Α.Ο.Γιάννινα. Νομίζω οτι η ηλικία αυτή είναι μικρή για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα τμήματα Κ 20 και Κ 17, αλλά μετά λύπης μου βλέπω οτι τα παιδιά χάνονται, παιδιά όπως ο Αντώνης Γαιτανίδης που είναι στο παιδικό και φεύγουν κάνουν μεταγραφές, ξεφεύγουν από τα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ανησυχητικό. Φέτος βλέπω κάποιες διαφορετικές κινήσεις, προσπαθούν έχουν επικοινωνήσει ο κ.Γεωργουλόπουλος έχει έρθει πανω από 15 φορές για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις μας και αυτό με χαροποιεί γιατί πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν όνειρο να παίξουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι και δικό μας όνειρο να τους δούμε να παίξουν στον ΠΑΣ.
Για τα δικά του όνειρα και φιλοδοξίες: Αυτή τη στιγμή αυτοσκοπός μου είναι να δω τους παίκτες μου να εξελίσονται και πάνω από το δικό μου εγώ βάζω τα παιδιά. Αυτό που με εμδιαφέρει είναι να δω στο μέλλον παίκτες που βοήθησα και καθοδήγησα να παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Για το δικό μου το μέλλον οτι θέλει ο Θεός θα γίνει, αλλά αυτοσκοπός μου είναι τα παιδιά, θέλω να εξελιχθούν και θα είναι χαρά μου να τους βλέπω να παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.