Παραίτηση-βόμβα του Αντωνίου από την Ανατολή

02.05.2014 Αναγνώστηκε 2186 φορές

Μπορεί ακόμα να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ανατολή όμως σήμερα είχαμε μια σημαντική εξέλιξη και δεν είναι άλλη από την παραίτηση-βόμβα από την τεχνική ηγεσία του Χρήστου Αντωνίου.

Οι λόγοι όπως να εξήγησε ο πρώην πια προπονητής της Ανατολής ήταν ηθικοί και όπως μας είπε: «Υπήρχε ένα πρόβλημα με την κάρτα μου η οποία ήταν αθεώρητη. Μίλησα με τον πρόεδρο και του είπα οτι θα καλύψω το ποσό που χρειάζεται (280 ευρώ) και σε δυο μέρες (η καταληκτική ημερομηνία για να δηλωθεί ο προπονητής για τους αγώνες μπαράζ ήταν η σημερινή μέρα) θα έχω την κάρτα στα χέρια μου. Η διοίκηση θεώρησε σωστό να πάρει την κάρτα του κ.Γκούρα και να δηλώσει αυτόν ως προπονητή, αλλά να είμαι εγώ στον πάγκο της ομάδας. Εγώ αυτό το θεώρησα προσβλητικό για την προσωπικότητα μου και παραιτήθηκα.

Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας, φεύγω από τηνν Ανατολή ως πρωταθλητής και ως φιναλίστ του κυπέλλου.

Από την πλευρά της η διοίκηση με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Αντωνίου».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξης:

«Ευχαριστούμε τον Χρήστο Αντωνίου για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη σε οτι και αν κάνει από εδώ και πέρα».


Υπηρεσιακός προπονητής ο Νίκος Γκούρας

Η διοίκηση της Ανατολής ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Γκούρα προκειμένου να είναι αυτός ως υπηρεσιακός προπονητής που θα οδηγήσει την Ανατολή στους αγώνες μπαράζ. Ο κ. Γκούρας θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό φιλικό (17:00) με την Κ 17 που θα γίνει στο γήπεδο της Ανατολής.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος