- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Πειτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ο αρχηγός της Ανατολής, Γιώργος Τισούρης, αφού η ομάδα του πραγματοποίησε τους δύο (πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ) από τους τρεις στόχους που είχε θέσει εξαρχής.
Αναλυτικά:
«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήταν προσπάθεια όλης της χρονιάς. Είχαμε βάλει τρεις στόχους από την αρχή, πήραμε το Σούπερ Καπ, πήγαμε στον τελικό του κυπέλλου και πήραμε το πρωτάθλημα πραγματοποιώντας τους δυο από τους τρεις στόχους. Πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά και θα συνεχίσουμε στα μπράζ».
Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του γι' αυτά τα παιχνίδια, ο "κάπτεν" της Ανατολής απάντησε: «Έτοιμοι είμαστε, θα κάνουμε προπόνηση, αλλά είναι λίγο δύσκολο αφού τα παιδιά έχουν δουλειές και οι αγώνες ειναι Τετάρτες. Θα προσπαθήσουμε, πάντως, για το καλύτερο».
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.