- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Δηλώσεις έκανε στο PASsports.gr ο τεχνικό διευθυντής του Βελισσαρίου Γιάννης Λέττας ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό παιχνίδι με την Κόνιτσα, όσο και στις δηλώσεις του προπονητή των Σερβιανών Νίκου Κύργιου, καλώντας την διοίκηση του Θρίαμβου να μην τις υιοθετήσει. Τέλος κάλεσε την διοίκηση των Σερβιανών να συνεργαστούν οι δυο ομάδες για την άψογη διεξαγωγή του ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτησία την οποία χαρακτήρισε άψογη.
Αναλυτικά:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κόνιτσας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θεωρούμε οτι η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική και την τελευταία αγωνιστική θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Όλη την εβδομάδα κάποιοι διέδιδαν οτι θα φάμε γκολ και ξύλο στην Κόνιτσα αλλά τελικά διαψέυστηκαν αφού ούτε γκολ φάγαμε, ούτε ξύλο.
Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την ομάδα της Κρύας γιατί τόλμησε να παίξει με πάθος για τη νίκη στον αγώνα της με τα Σερβιανά.
Περιμένουμε από την σοβαρή διοίκηση των Σερβιανών τουλάχιστον να μην υιοθετήσει τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κρύα. Πρόκειτα για μια σοβαρή διοίκηση που είναι υπέυθυνη για την θέση που βρίσκεται η ομάδα των Σερβιανών.
Συγχαρητήρια στην διαιτησία του αγώνα που κατά την προσωπική μας άποψη ήταν άψογη. Όσο για την φάση του πέναλτι από το βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα PASsports.gr δεν ξακαθαρίζει αν υπάρχει η οχι πέναλτι.
Τέλος είμαστε στην διάθεση της διοίκησης των Σερβιανών προκειμένου να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς για το μεταξύ μας παιχνίδι».
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.