LIVE (Τελικό) Ανατολή-Θρίαμβος Σερβιανών 2-1

19.02.2014 Αναγνώστηκε 2102 φορές

Παρακαολουθήστε LIVE τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Α.Ο.Ανατολής-Θρίαμβος Σερβιανών σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα.

Α.Ο.Ανατολής (Χρήστος Αντωνίου): Γιαννούσης, Τσακανίκας, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Τσιούρης, Οικονόμου, Μπίζιος, Μώκος, Μπιστιόλης, Μπούρμπος, Ναυρόζογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μούλιας, Τσαντής, Λώλος, Ντόμαρης, Χριστοφορίδης, Ζήσης, Τσιότσας.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Κύργιος): Γκιζάς, Χυσοτότσι, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κατσάνος, Τσέλλιος, Φώτης Χ., Μαντεργκόνα, Ριστάνης, Σταμούλης, Τότσικας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Νάσσης, Τζίμας, Φώτης Φ., Ρούκης, Χολέβας, Καρβούνης, Μπαλαντάνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κώστας Μπούμπας με βοηθούς τους Δονάτο Παπαδημητρίου και Αθανάσιο Θανασιά.

-Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδόποτε σκορ οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση και αν δεν υπάρξει και εκεί νικητής θα πάνε στα πέναλτι.

-Είναι η τρίτη φορά (δυο για το κύπελλλο και μια για το πρωτάθλημα) που οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες.

-Η Ανατολή είναι η κάτοχος του κυπέλλου και θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα με πρόκριση στον τελικό.

Έναρξη του αγώνα

Αρκετός  κόσμος παρακολουθεί και το σημερινό παιχνίδι.

Η πρώτη φιναλίστ του τελικού είναι η Πίνδος Κόνιτσας που επικράτησε στον επαναληπτικό 3-0 των Μικρασιατών.

Ανοιχτό παιχνίδι παρακαλουθούμε σε αυτά τα λεπτά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές.

ΓΚΟΛ στο 28' για την Ανατολή με τον Ναυρόζογλου Γ. με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τα Σερβιανά στο 41' όταν ο Σταμούλης εκτέλεσε κόρνερ ο Ριστάνης δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Κατσάνο που με εξουδετερομένο τον Γιαννούση έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα κατέλεηξε άουτ.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες

Μέτριο ποιοτικά το δεύτερο ημίχρονο με την Ανατολή να προσπαθεί να συντηρήσει αυτό το προβάδισμα στο σκορ που της δίνει την πρόκριση στον τελικό. Τα Σερβιανά δεν δείχνουν να είναι απειλητικά.

ΓΚΟΛ για την Ανατολή στο 66' ο Μπούρμπος με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Ναυρόζογλου αυτός με ψηλοκρεμαστό έκανε το 2-0.

Αλλαγή για τα Σερβιανά στο 67' στην θέση του Μαντεργκόνα μπήκε ο Τζίμας.

Αλλαγή για την Ανατολή στο 70' στην θέση του Μπιστιόλη μπήκε ο Λώλος.

Η Ανατολή δίκαια βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0 αφού σε ένα μέτριο ποιοτικά δεύτερο ημίχρονο είναι καλύτερη από τα Σερβιανά τα οποία δείχνουν οτι δεν έχουν μπει καθόλου στον αγώνα.

Αλλαγή για τα Σερβιανά στο 71' στην θέση του Σταμούλη μπήκε ο Χολέβας.

Ευκαιρία για την Ανατολή στο 75' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπούρμπου ο Μώκος έπαισε την κεφαλιά απέκρουσε ο Γκιζάς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Η Ανατολή θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η δεύτερη φιναλιστ του τελικού.

Αλλαγ'η για την Ανατολή στο 82' στην θέση του Ναυρόζογλου μπήκε ο Χριστοφορίδης.

Αλλαγή για την Ανατολή στο 85' στην θέση του Μπούρμπου μπήκε ο Ζήσης.

ΓΚΟΛ για τα Σερβιανά στο 89' με τον Χολέβα να μειώνει σε 2-1 και να δίνει άλλη τροπή στα τελευταία λεπτά.

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις.

Τέλος του αγώνα. Η Ανατολή παίρνει άξια την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών επικρατώντας με 2-1 του Θρίαμβου Σερβιανών.

Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά ωστόσο η Ανατολή ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και την μετέτρεψε σε δυο γκολ με τον Ναυρόζογλου, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Μώκο.

Ο Θρίαμβος Σερβιανών πραγματοποίησε κακή εμφάνιση δεν μπήκε καθόλου στο κλίμα του αγώνα (είχε μια ευκαιρία στο 41'), ενώ ξύπνησε μπορούμε να πούμε μετά το 2-1 από τον Χολέβα ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Το ζευγάρι του τελικου είναι Πίνδος Κόνιτσας-Α.Ο.Ανατολής και περιμένουμε την ΕΠΣΗΠ να ορίσει την ημερομηνία του αγώνα.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ της Ανατολής.

Σχολιασμος