- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ευχαριστημένος δήλωσε από την όλη παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με την Ανατολή ο προπονητής του Θρίαμβου Σερβιανών Νίκος Κύργιος, τονίζοντας οτι οι παίκτες του όταν έρχονται τα δύσκολα τα καταφέρνουν και για αυτό η ομάδα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Αναλυτικά:
"Είχαμε ένα καλό αντίπαλο όπως είναι η Ανατολή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα της Ανατολής γιατί έγινε ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η δική μας η ομάδα όταν έρχονται τα δύσκολα κάνει τις ανατροπές και για αυτό είμαστε μπροστά αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς έχουν δείξει χαρακτήρα και σε όλα τα δύσκολα τα καταφέρνουμε".
Για το αν αυτή η νίκη θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Είναι αρκετές αγωνιστικές ακόμα και έχουμε και το ματς με την Ελεούσα που ακολουθεί, πιστεύω και η ομάδα του Βελισσαρίου θα ανακάμψει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτούμε καμία ισοβαθμία. Εμείς σκεφτόμαστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά τα ντέρμπι και πιστεύω οτι θα πάνε όλα καλά για την ομάδα μου".
Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: "Πιστεύω οτι όλα τα παιδιά ήθελαν να το κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, υπήρχε πολύ πάθος, αγωνιστική πειθαρχία, τα λάθη ήταν μηδαμινά στο χώρο της άμυνας και για αυτό κερδίσαΜε το παιχνίδι".
Για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη: "Σίγουρα αυτός ο αγώνας θα είναι διαφορετικός, είναι ένα παιχνίδι, σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί σε αυτό και πιστεύω οτι και εκεί θα πάμε καλά γιατί όπως σας είπα όταν έρχονται τα δύσκολα τα παιδιά τα καταφέρνουν".
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.